Informatie Workshops

Wie kan zich inschrijven voor de workshops?
Iedereen die 21 jaar of ouder is. Jullie hebben een relatie/wonen samen of zijn getrouwd.

Waarom inschrijven?
Jullie hebben veel onenigheid, zitten in een sleur, wantrouwen elkaar, hebben twijfels over de relatie/het huwelijk, maken ruzie of communiceren slecht. Bottom-line: jullie hebben relatieproblemen of willen de relatie simpelweg nieuw leven inblazen en dichter tot elkaar komen. 

Hoe ziet een workshop middag er uit?
Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee stel ik mezelf voor en geef uitleg over de middag. Deze middag bestaat uit een mooie mix van het verkrijgen van nieuwe inzichten, informatie, korte schrijfopdrachten en experimenten. Jullie krijgen allemaal een eigen mapje die deels tijdens de workshop en deels weer thuis ingevuld kan worden. Jullie zijn vrij jullie verhaal te delen met mij en de groep, maar dit is uiteraard niet verplicht.

Hoe kan iedereen iets aan de workshop hebben?
In de afgelopen praktijkjaren heb ik gemerkt dat er aardig wat methodes en technieken die in de relatietherapie gebruikt worden op vrijwel elke problematiek toegepast kunnen worden. Uiteraard heb ik een mooie selectie gemaakt voor de workshop en zal ik zoveel mogelijk spreken in zijn algemeenheid. Ik twijfel er niet aan dat iedereen enthousiast de deur uit loopt.. op weg naar geluk!

Korting en Exta’s

De workshop bijgewoond? Dan ontvangen jullie een kortingscode (10% korting) die verzilverd kan worden op pakket ‘Easy Start’ of ‘Good Choice.’ Zo kunnen jullie na de betreffende dag samen in relatietherapie en ga ik heel gericht met jullie problematiek aan de gang.

Wanneer?

3 keer per jaar

Waar?

In Den Bosch

Hoe lang?

Einde middag +- 3 uur

Maximaal?

6 stellen (12 personen)

Kosten?

€ 185 incl. btw per stel

Meer info?

Klik op de knop hieronder of mail naar info@venci.nl

Volgende workshop

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds