Helping You Create
a Life You Love

Jouw persoonlijke coach

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de psychologie. Inmiddels heb ik vier studies met plezier afgerond en ben ik tientallen boeken verder. Met deze kennis, plus mijn eigen levenservaring, help ik sinds 2016 anderen met hun relationele of individuele hulpvragen.

De ene keer houd ik een spiegel voor, de andere keer geef ik je heel gericht tips om een bepaalde situatie goed aan te pakken. Altijd in een goede sfeer, met plezier én humor. Ik ben betrokken bij de mensen die ik begeleid.

0%
Relatietherapie
0%
Individuele therapie
0
Happy clients
0
Workshops per jaar

Diploma's & Cursussen

MBO+ Relatie&dating coach (duur; 1 jaar)
HBO Relatiecounselor (duur; 3 jaar)
HBO Kinder- en gezinscoach (duur; 1.5 jaar)
Cursus Praktische Psychologie (duur; 1 jaar)

Kom ook naar de workshop

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Laat je e-mail achter

Voor Meer Info Over De Workshop

[mc4wp_form id="519"]