En nog meer..

Bijna 20% van de Nederlanders krijgt in het leven een angststoornis. Vrouwen hebben vaker een angststoornis dan mannen. Het gaat om serieuze klachten, die je kwaliteit van leven ernstig aantasten.

  • EMOTIONELE PROBLEMEN; Komen negatieve emoties regelmatig terug, heb je er langdurig last van of heb je last van deze emoties in situaties waarin je deze emoties normaal gesproken niet zou moeten voelen, dan spreken we van problemen op het emotionele vlak. De onderliggende oorzaak van problemen op het emotionele vlak zijn onverwerkte emoties en traumatische incidenten. 
  • MOGELIJKHEDEN ONTWIKKELEN EN TOEPASSEN; Je mogelijkheden ontwikkelen! Wil jij assertiever worden, beter communiceren of anders met conflicten om kunnen gaan? Aarzel dan niet om contact op te nemen.
  • LIEFDESVERDRIET; Slapeloze nachten, huilbuien en eenzame gevoelens.  Liefdesverdriet is een van de pijnlijkste emoties die je mee kunt ervaren. Liefdesverdriet wordt omschreven als een geestelijke pijn die men voelt door het verbreken van een relatie.
  • JALOEZIE; Jaloezie is een gevoel dat eigenlijk altijd als vervelend wordt ervaren. Het kent bovendien veel verschillende vormen. Jaloezie komt regelmatig voor in de liefde en kan erg hinderlijk zijn in een relatie. Zowel de jaloerse persoon als de partner kunnen er erg onder lijden.
  • HART LUCHTEN; Het kan opluchten om je hart te luchten zonder meteen adviezen te ontvangen of niet begrepen te worden. Vencí luistert aandachtig en zonder oordeel naar jouw verhalen. Mocht dit de insteek van de sessies zijn, geef dit dan duidelijk van te voren aan.

 

contact