's-Hertegenbosch
info@venci.nl
06 43592623
Close
06 43592623 info@venci.nl

Tamara van de Laar

RELATIETHERAPEUT, COUNSELOR EN COACH, GESPECIALISEERD IN RELATIES, KINDEREN EN GEZINNEN

 

Waarom doen we zoals we doen? Waarom reageert iedereen anders op dezelfde situatie? Hoe is het mogelijk dat mannen en vrouwen elkaar zo slecht begrijpen? Waarom komen we maar niet uit die sleur en maken we ruzie? Waarom is het zo moeilijk om een harmonieuze situatie te creëren?
Deze en nog veel meer vragen houden mij de afgelopen tien jaar bezig. Inmiddels heb ik vier studies met plezier afgerond en ben ik tientallen boeken verder. Met mijn levenservaring en de opgedane kennis help ik nu anderen met problemen binnen relaties, gezinnen en mensen die worstelen met persoonlijke issues.

Diploma’s
MBO+   Relatie&dating coach (duur; 1 jaar)
HBO      Relatiecounselor (duur; 3 jaar)
HBO      Kinder- en gezinscoach (duur; 1.5 jaar)
Cursus   Praktische Psychologie (duur; 1 jaar)

 

 

★★★★★

Wij zijn ontzettend goed geholpen door tamara. Ze luisterd goed na je en komt met ideeen maar laat jezelf ook nadenken. Harstikke bedankt voor alles!

Mark en Esther – Eindhoven

Wij hebben de therapie met Tamara als zeer prettig ervaren. Tamara heeft ons dingen laten inzien waar wij samen, hoeveel gesprekken wij ook gehad zouden hebben samen, niet zelf hadden ontdekt. Ze wist in de gesprekken de rust goed te bewaren, ook al liepen de gemoederen soms hoog op. Ze liet iedereen uitspreken en aan het woord. Ze was ook zeer duidelijk met haar voorbeelden en punten die ze duidelijk wilde maken. Ze belichtte de punten soms ook vanuit een ander perspectief. Ze verstaat haar vak goed. 

Janneke en Bram – Den Bosch

” Na een intakegesprek -en één vervolgsessie was al snel duidelijk waar er behoefte aan was. Tamara kan erg goed luisteren, heeft een empathisch vermogen, en weet goed door te vragen om tot de kern van het probleem te komen. Daarbij wordt advies gegeven maar niets wordt opgelegd of opgedrongen. Na drie sessies hebben we nieuwe “handvaten” gekregen, zodat we het weer leuk krijgen en hoe we elkaar beter kunnen  begrijpen. Daarnaast ook tips gekregen om niet terug te vallen in oude gewoontes.  We zien de toekomst weer positief in. ” 

C & R Den Bosch

” Tamara is kundig. Ze weet heel goed waar ze mee bezig is en weet wel boven water te krijgen waar het probleem hoofdzakelijk vandaan komt en laat zich niet afleiden door kleine probleempjes, en komt rustig met goede tips en is vast  beraden om tot een goed eind te komen en als er dat niet in zit zal ze dat ook eerlijk zeggen.wij kunnen ze van harte aanbevelen, ook de normale prijzen die gerekend worden zijn prettig. 

Anoniem – Oss

Tamara heeft een luisterend oor. Geeft je een goed gevoel en geeft je duidelijk aan wat je wel en niet goed hebt gedaan. Daarnaast heeft ze verbetertips en aanbevelingen. Ze neemt gewoon de tijd voor je op een prettige, rustige locatie. Mij heeft het gesprek weer veel energie gegeven. ” 

Anoniem – Tilburg

Fijne, relaxte sfeer. ” 

Janssen – Berlicum

Tamara heeft mij de handvaten gegeven om met mezelf aan de slag te gaan. Ze heeft me dingen laten inzien waar ik zelf niet bij stil stond en me geleerd hoe ik gedachten en gevoelens op een andere manier kan benaderen, zodat automatische negatieve gedachten uiteindelijk zullen worden omgezet naar positieve automatische gedachten. Tamara is een heel fijn persoon die naar je luistert en je van goede adviezen voorziet. Ik ben blij dat ik de benodigde hulp bij haar gevonden heb. ” 

Anoniem – Tilburg

Tamara heeft een goed luisterend oor, gaat samen met jou op zoek naar je doelstellingen voor de therapie en weet goed duidelijk te maken waar jouw relatie behoefte aan heeft aan de hand van duidelijke methoden en technieken. Wij hebben de sessies met haar als zeer prettig ervaren en raden anderen aan contact met haar te zoeken bij relatieproblemen. ” 

M – Den Bosch

 

 

Contact opnemen

Phone: 06 43592623
's-Hertogenbosch